Red Ceder Visplank

Jaar
2013

Materiaal
Western Red Ceder.

Red Ceder Visplank
Cederhout kan worden gebruikt om zalm in de oven te stomen. Tijdens het roken voegt het hout smaak toe aan de vis. Deze bereidingswijze is makkelijk, gezond en smaakvol.

Hoe te gebruiken?
Nadat u de Visplank een uur in water (of wijn) hebt laten weken is hij klaar voor gebruik. Kruid de zalm op de door u gewenste manier en smeer de ovenplank in met wat olijfolie. Laat de zalm 20  minuten garen op 180 graden, en uw vis is klaar.

Nadat u de Red Ceder Visplank heeft schoongemaakt is hij weer klaar voor gebruik. Voor u hem opbergt moet u er zeker van zijn dat de Visplank door en door droog is.

Let op! De Red Ceder Visplank is niet geschikt als broodplank of snijplank.

Prijs
€25  (incl. BTW)

Mocht u geïnteresseerd zijn neemt u dan contact met mij op.

Ga terug naar het overzicht.